Cégünk története

Rólunk

Vállalkozásunk 2008. december 12. született meg ügynöki tevékenység a fő profilunk. Első telepünk Szerencsen a Keleti Ipari parkban egy kereskedelmi céggel jött létre mely, egy Ital diszkont teljeskörű üzemeltetése. Majd ezt követően 2015- ben bővült vállalkozásunk a Sarok Ház ABC-vel Bodrogkeresztúrban.
2017-ben újabb Ital Diszkont üzemeltetését vállaltuk el a Kiss B Ker. Kft.-nek Sátoraljaújhelyen.
2020-ban Vállalkozásunk el kezdett szolgáltatással foglalkozni, létre hoztuk Asphalt Gumiszervizet Bodrogkeresztúri telephelyünkön.
2020 év végén Asphalt Föld Gép néven újabb tevékenységek bővültünk.
2021-ben tevékenységünk szállítmányozással bővült mellyel 2012-től foglalkozunk az ügynöki szolgáltatáshoz 3,5 T kisbuszokal végezzük.
2021 augusztusában (1.2.9 Ginop) pályázaton nyertünk egy gumihevederes minikotróra.
2021 októberében újabb pályázatot sikerült elnyernünk (1.2.3 Ginop) mellyel a gumiszervizet bővítettük, és újabb földmunka gépeket szereztünk be.

Munkagépeink

Kisteherautók gumiszervize

Egy haszongépjármű nem szabad, hogy megálljon, hiszen akkor keres csak pénz ha használható. Az Asphalt, gyors és biztos megoldást nyújt járműveinek.

Személyautók gumiszervize

Egy napi használatban lévő autónál,  mi is lehetne fontosabb, mint a biztonság.
Sajnos rengeteg rossz példával találkozunk e tekintetben, mely megerősít minket abban, hogy a minőségi abroncsok és a precíz szerviz mellett tegyük le voksunk.

Motorkerékpárok gumiszervize

A motorozás egyfajta szerelem, melyben csak pár centi köt minket össze a földel, miközben levadásszuk a kanyarokat “száguldás” közepette. Így mondanunk sem kell mennyire fontos a biztonság tekintetében a kerekek rendszeres karbantartása.

Kapcsolat

06(20) 23-23-820

3916 Bodrogkeresztúr, Tarcali u. 2.

E-mail: info@asphaltgumiszerviz.hu